Evolutie of revolutie?
De maatschappij revolueert en organisaties evolueren. Niet eerder hebben we in zo een turbulente tijd geleefd als nu. Gebeurtenissen volgen elkaar in een duizelingwekkende snelheid op, we rollen van de ene crisis in de andere en er bestaat een enorme behoefte aan flexibiliteit, nieuwe organisatievormen, businessmodellen en businessconcepten.
vectorstock_672201


Wat betekent dit voor uw organisatie? Is uw organisatie toekomstbestendig?
Hebben we “slechts” te maken met een tijdelijke economische crisis, of is het de voorbode van een transitie vergelijkbaar met de industriële en digitale revolutie? Over de gehele linie zijn zoveel veranderingen gaande en aanstaande, waardoor het voor de meeste mensen inmiddels wel duidelijk is dat de economische crisis niet op zichzelf staat. Maar waar duiden al die veranderingen dan wel op en wat kunt u de komende jaren verwachten

Vertaalslag
Veel organisaties, van profit tot non-profit, hebben (nog) geen antwoord op de dynamiek van deze tijd. Laat u daarom tijdens deze interactieve workshop meenemen in de belangrijkste trends en ontwikkelingen en u helpen de vertaalslag te maken naar uw organisatie en uw mensen. Of het nou is ter inspiratie, omdat u nieuwsgierig bent of omdat u wilt toetsen of uw strategie nog past in deze tijd, laat uzelf deelgenoot worden van een toekomst vol kansen.


Doelgroep
De workshop, Wat heeft de toekomst voor u in petto?, is voor organisaties, afdelingen of teams die zelf de regie willen pakken in plaats van af te wachten wat de toekomst met ze gaat doen. Directies, MT’s, afdelingen, OR’s, etc. binnen kleine of grote organisatie, profit of non-profit. Kortom voor alle organisaties.

Investering
De workshop neemt ca. 3 uur in beslag waarin u in een hoog tempo wordt meegenomen naar de toekomst en de betekenis ervan voor uw organisatie. De investering voor deze workshop bedraagt € 995,- excl. BTW en excl. reiskosten. Boek nu uw workshop!.

Wilt u de workshop geheel op uw branche en uw organisatie toegespitst hebben? Dat kan.
Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.